Menu
MENU

Levering 1-3 hverdage

Levering og forsinkelse

Levering af produkter foregår på den måde, på stedet og op til den tid der er angivet i ordrebekræftelsen / Kopi af faktura. Vi har risikoen for produkterne, indtil de bliver overtaget af dig, det vil sige, når du har signeret/modtaget de produkter du har købt. Alle leveringstider angivet af os skal betragtes som vejledende. Ved leveringstid menes tidspunktet for ankomsten af varer til vores lager. Tidspunktet for at samle, pakke og muligvis produktion vil også blive lagt oveni før levering til transportøren. Når tiden er angivet i antal dage, er hverdage ment, og befragterens tid kommer altid ved siden af. Vi forbeholder os ret til at aflevere og / eller ændre den angivne leveringstid uden forudgående varsel.

Normal leveringstid, når varen er på lageret, er 1-3 arbejdsdage. Hvis varen kun er på hovedlageret, er det 6-8 arbejdsdage. Den maksimale leveringstid er 15 arbejdsdage Hvis forsendelsen af produkter er forsinket, giver vi dig oplysninger, så snart vi har kendskab til det, sammen med oplysninger om, hvornår levering kan finde sted, eller hvis varen (e) sælges.

Afhængig af varens art og forsinkelsens længde kan du under disse omstændigheder holde købsprisen, kræve levering, kræve erstatning eller opsige kontrakten.

MOMS OG TOLD

Husk at alt, hvad der bestilles fra vores webshop, sendes fra Norge i øjeblikket. Det betyder, at hvis du bor i EU eller andre steder, kan du have forskellige moms- og toldniveauer, når du importerer til dit land. Så i stedet for at give dig en ekstra faktura, har vi en universel pris, herunder 25% norsk moms. Så når der eksporteres, vil der være tidspunkter, hvor den norske 25% moms er højere end i dit land. Denne forskel bruges til at dække toldomkostningerne. For dig betyder det mindre arbejde efter levering, og at du betaler hvad du ser på vores hjemmeside. Med fragt som eneste ekstra omkostning.

 

Alle vores leverancer går med service ODD fra DHL Express

DHL On Demand Delivery gør levering lettere for dig. Det giver dig som kunde en mere fleksibel leveringstjeneste som:

• Planlæg din leveringstid

• Få pakken leveret på arbejde eller hjemme. Eller en anden adresse

• Afhentning på servicepunkt

• Lever til din nabo